Kan inte visa flashinnehåll

Hämta senaste versionen av flash här

Besöker du sidan med en iphone eller annan enhet som klarar youtube men inte flash?
Besök vår youtubekanal för att se våra filmer.

MCN Produktion AB

Vi har 30 års erfarenhet av filmproduktion i alla former och för alla typer av medieplattformar. I vårt arkiv finns 100 timmar dokumentärfilmer som visats i alla världsdelar. Underhållningsprogram som Chess in Concert, sport- och nyhetsreportage, företags- och produktpresentationer, tv-reklam och utbildningsfilmer finns också i vårt arkiv.


MCN Produktion AB, Expolaris Center, 931 78 Skellefteå

Tel: 0910-79 99 00, Email: info@mcn.se

 • Vintersim 2015 på Aftonbladet TV

  Aftonbladet TV visar våra bilder från Vintersim 2015 i programmet Hårdträning.

  Mer om programmet kan du se på Aftonbladet TV

  2015-06-08

  bild

  bildbildbild
 • Levererar Internationellt

  Vi fortsätter att arbeta för tyska filmbolag. Den här gången har vi levererat filmmaterial till Caligari Film- und Fernsehproduktions GmbH i München. Dokumentären kommer att sändas i ZDF. Vi ska också leverera film för webb till en multinationell läkemedelsjätte i Frankrike.

  2015-04-20

 • Stort internationellt filmprojekt

  Nu jobbar vi med ett stort internationellt filmprojekt. Mer om det kommer vi att berätta inom kort. I väntan på avslöjandet får ni några ledtrådar i form av bilder.

  2015-01-29

  bild

  bildbildbild
 • Jack Morton

  Vi har levererat en film till en stor internationell konferens i Rom. Beställare är Jack Morton i USA. De är mest kända för event marketing, varumärken, PR och utställningar World Wide. www.jackmorton.com

  2015-01-29

  bild

  bild
 • Alimak hissmontage

  Vi har fått i uppdrag att göra en montagefilm som visar hur lätt det är att sätta upp en bygghiss. Samtidigt spelade vi också in en time-lapse av monteringen.

  2014-11-03

  bild

  bildbildbild
 • MCN Produktion och internationellt samarbete

  Vi har filmat för ett filmbolag i Tyskland och filmen kommer att visas i ZDF den 8 och 23 november 2014.

  2014-11-03

  bild

  bildbildbild
 • TV-serien Body and Brain sänds i Kanal Global och TV4 Premium

  Första avsnittet, Tillbaka till Livet, handlar om Mikael Filipsson som blir botad från essentiell tremor. I Suzzie Tapper – Jag har Parkinson skildrar vi hur melodifestivalstjärnan kämpar mot den ännu obotliga sjukdomen. Det sista avsnittet, Lagliga dödsdroger på Internet berättar om ungdomar som dött eller fått Parkinsonliknande symptom av droger som de beställt på internet.

  2014-03-27

  bild

  bildbild
 • Laver – byn som återuppstår?

  Vi är i slutproduktionen av en ny film om gruvbyn Laver som ligger 4 mil väster om Älvsbyn i Norrbotten. För 18 år sedan producerade vi filmen Laver – byn som försvann och nu är det dags för en uppföljare. I flera år har Boliden letat efter nya fyndigheter och det finns de som tror att en ny gruva, som är minst lika stor som Aitik, ska bli verklighet. Ska Älvsbyns kommun få uppleva samma entusiasm som Laverborna gjorde på 30 och 40-talet i Sveriges modernaste gruvsamhälle? I filmshopen finns Laver – byn som försvann.

  2012-12-13

  bild

  bildbildbild
 • Alimak Hek

  Den världsledande hisstillverkaren vill ha en ny film som visar företagets framgångar på världsmarknaden. Vi har fått förtroendet att producera filmen. Planeringen har påbörjats och under hösten börjar filmningen i den toppmoderna fabriken i Skellefteå.

  2012-06-26

  bild

  bildbildbild
 • Ny film om Blaiken Vindkraftpark

  Första filmningen av vindkraftparken på Blaikenfjället är klar. Vi hade tur med både vädret och några överraskande naturscener i form av ripor och vackra solnedgångar. 6 mil väg ska byggas och när projektet står klart ska 90 vindkraftverk ge miljövänlig el till kunderna. Vi bevakar bygget av etapp 1 och till sommaren 2012 ska filmen vara klar.

  2011-10-24

  bild

  bildbildbild
 • MCN hos Volvo Lastvagnar

  MCN Produktion hälsar Volvo Lastvagnar i Umeå välkommen som ny kund. Vi har producerat en film om deras nya produktionslinje med delvis unika robotlösningar.

  2011-07-01

  bild

 • Komatsu Forest GmbH Tyskland

  Vi hälsar ännu en ny kund välkommen. I alperna finns stora skogsområden som ska gallras och huggas. Specialbyggda Komatsumaskiner monterade med vajrar och band tar sig lekande lätt upp och nedför alptopparna. Filmteamet fick verkligen ta till alla inneboende krafter för att hålla balansen i den branta terrängen.

  2011-06-08

  bild

  bildbildbild
 • Det våras för Komatsu Forest

  Ingen är gladare än vi för det. MCN filmar för fullt i Tyskland för att fånga nya skönheter i hela nio stycken nya produktfilmer om skotare och skördare.

  2011-04-29

  bild

  bildbildbild
 • MCN växer

  För att möta marknadens krav samt utveckla filmskapandet och våra produktioner, förstärker vi produktionsteamet ytterligare med en redigerare och en 3D animatör.

  2011-01-28

  bild

  bild
 • Nordic World distribuerar dokumentärserien Hjärnan

  MCN har tecknat ett distributionskontrakt med Nordic World för dokumentärserien Hjärnan. Serien innehåller filmerna Suzzie Tapper – Jag har Parkinson, Mikael Filipsson – Tillbaka till Livet och Dödsdroger på Internet. Det finns stora förhoppningar att sälja serien internationellt enligt Nordic World, och det är vi naturligtvis glada för.

  2010-12-14

  bild